Шрифт - увеличи / намали: + -

Резултати от Ред Бул Тристайл

 

На 18-ти юли десет DJ-я показаха уменията си в смесване на музика в поне три различни стила в централен клуб в град Плевен. Това бе и състезанието, с най-много участници – и с най-смесените фенове, посетили града, за да подкрепят любимите си диджеи – Плевен, Пловдив, Троян, Русе, Пазарджик и София. Победител в надпреварата бе Иван Пашкулев – Ванката, София.  Журито оцени и достойнствата на Калин Ангелов – DJ Kalin  от Плевен, който взе бонусната награда  или т.нар. “Wild Card”. Той  диджейства професионално от 15 игодини и  освентова е  собственик и Resident DJ на клуб в Плевен.


Остава да чуем надпреварата на избраните шестима, които ще се “надсвирват“ във Варна на 16-ти август за отговорната и престижна награда –да представят страната ни в Торонто, Канада, в началото на ноември, при силната конкуренция на победилите от  още 23 държави. 

 

Red Bull Thre3Style e международно състезание,  което търси  най-техничните и оригинални като звук  DJ-и, които умеят да раздвижат публиката и да създадат настроение с музикалния си сет. Идеята се ражда в Канада, и се превръща в световна платформа с една основна цел – да представи най-доброто от музикалните DJ компилации,  наситени с енергия за парти и реакция от публиката. Участниците трябва да изберат поне три музикални стила, които да съчетаят в един цялостен микс в рамките само на 15 минути. Няма ограничение за избора на стиловете, важното е да се получи добър краен резултат.

 


ПОБЕДИТЕЛИТЕ ДО МОМЕНТА:

 

1.    София – Александър Захариев, DJ Raw Land
2.    Стара Загора – Димитър Георгиев,  DJ Squadrum
3.    Пловдив – Георги Пенков, DJ George
4.    Русе – Марио Йорданов, DJ Mario
5.    Плевен – Иван Пашкулев, Vankata
6.    Wild Card – Калин Ангелов, DJ Kalin


За повече инфо:

 

www.RedBullThre3style.com  - - официален уебсайт на проекта

Facebook/Red Bull Thre3Style  - официална страница на проекта във Фейсбук
 
Добави събитие в календара
Брейкинг тренировки
Анкета
Колко албума си купихте ( без значение от носителя ) през изминалата година 

0 коментара Резултати


ВсичкиИнтервю
Малко джаз на бос крак
Малко джаз на бос крак

 

Признавам си, че започнах да свиря, за да ме харесват момичетата !

 

Виж

Присъедини се

Влез или се регистрирай в Performer!

Регистрирай се в Performer или Влез