Шрифт - увеличи / намали: + -

SOUTHWICK – новите лица на I Can Too

 

Момчетата от бандата SOUTHWICK, които наскоро издадоха първия си сингъл и видеоклип „Pink Skies”*, са новите лица на И АЗ МОГА/I Can Too.

SOUTHWICK посвещават предстоящия си концерт на I Can Too и канят всички, които искат да дарят своята подкрепа за фондацията на 18 ноември (петък) в Radio Cafe от 22 ч. Входът за концерта е благотворителен – минималната цена е 5 лева.

Средствата се набират в подкрепа създаването на Център за деца с аутизъм в гр. Пловдив.

В съвременния свят социалната ангажираност вече не е новина, а естествена потребност и начин на живот. Затова SOUTHWICK призовават всеки да подкрепи инициативата с каквото може. „Изкуството е отговор на всички въпроси” – казват момчетата, убедени, че всички ние имаме нужда от повече смелост: да бъдем себе си, да помагаме, да мечтаем.

Всеки месец SOUTHWICK ще подаряват по една тениска I Can Too на свой почитател по време на някой от концертите си. Така каузата ще стигне до повече млади хора, които могат заедно да променят света към по-добро. Такава тениска, можете да закупите по време на лайфа на 18-ти в Radio Cafе.

Посланието на SOUTHWICK, с което момчетата обещават тепърва да създават проекти и инициативи в подкрепа на каузата, е: „What we play is happiness. U Can Too!”

Заповядайте на 18 ноември в Radio Cafe от 22:00 ч.!

 
Добави събитие в календара
Брейк школа
Анкета
Доволни ли сте от музикалните събития и музиката в клубовете по морето това лято? 

0 коментара Резултати


ВсичкиИнтервю
Малко джаз на бос крак
Малко джаз на бос крак

 

Признавам си, че започнах да свиря, за да ме харесват момичетата !

 

Виж

Присъедини се

Влез или се регистрирай в Performer!

Регистрирай се в Performer или Влез