Шрифт - увеличи / намали: + -

Стартира втория сезон на музикалните вечери FUNKY BITES

 

Новият дом на ежемесечното събитие е варненският клуб “Vintage 33”, където всеки последен петък от месеца домакинът SOULMATE ще споделя грамофоните с гост диджей. А че на 30 септември (петък) във Варна ще е горещо, е ясно и без да проверяваме прогнозата за времето. Защото специален гост в осмото издание на FUNKY BITES е пловдивският диджей SKILL! Очаквайте танцувална смес от Funk, Soul, Jazz, Disco, Boogie, Afro, Latin и какво ли не още на високи градуси и още по-високи децибели! Тази есен лятото няма да ходи никъде. Ще се видим на дансинга!


За Skill:


Диджей, радио водещ и колекционер на грамофонни плочи (притежава над 4000), Skill е първият, който преди години започна да популяризира в клубовете забравената българска музика на 60-те и 70-те. Повече от 15 години той продуцира, компилира и представя музика, която не може да се чуе навсякъде. Автор и водещ е на две музикални радио предавания – “Добрите стари фънки времена” и “Yes, Yes Y'all To Da Beat Y'all” по пловдивското онлайн радио Neko.

Сетовете на Skill съдържат предимно Soul, Funk, Jazz, Hip-Hop, R&B; – от 50-те години на миналия век до днес.


За Soulmate :


Добромир Мързов – Soulmate е баща, колекционер на грамофонни плочи, радиоводещ, диджей. През 1992 се влюбва във фънка и в джаза и оттогава не спира да изследва многообразието на тези стилове. Малко по-късно започва да колекционира любимата си музика на грамофонни плочи, които счита за най-съвършения музикален носител. Има особено отношение към 7-инчовия формат и в чантата му винаги могат да се намерят изкусителни винилови изненади. Автор е на блога за фънк и соул музика Funky Bites (http://funkybites.blogspot.com/).

0т 2004 е автор и водещ на няколко музикални предавания на вълните на Радио Варна. В момента се е посветил на шоуто 45 оборота в минута, което е в ефир от април 2009 и в което може да се чуе най-доброто от световната фънк, соул и джаз музика от 60-те години на миналия век до днес

 

30.09.2011, петък


клуб “Vintage 33” (Варна, бул. “Сливница” 33 – хотел “Черно море”)


Начало: 22:00


Вход: 5 лв.


 
 
Добави събитие в календара
суши
Анкета
Доволни ли сте от музикалните събития и музиката в клубовете по морето това лято? 

0 коментара Резултати


ВсичкиИнтервю
Малко джаз на бос крак
Малко джаз на бос крак

 

Признавам си, че започнах да свиря, за да ме харесват момичетата !

 

Виж

Присъедини се

Влез или се регистрирай в Performer!

Регистрирай се в Performer или Влез