Шрифт - увеличи / намали: + -

Kenny Muhammad, RoxorLoops и ReepsOne гости на NESCAFÉ 3in1 BEATBOX BATTLE`11

 

Kenny Muhammad, RoxorLoops и ReepsOne ще бъдат специалните изпълнители и част от журито, което ще определи шампиона на България по бийтбокс.


Легендата на световния бийтбокс Kenny Muhammad e известен още като “The Human Orchestra””Човекът-оркестър”. Създател на една от най-известните техники в бийтбокса – “wind technique”, той е работел с известни изпълнители като Стиви Уондър и Public Enemy. ReepsOne е шампион на Великобритания за 2009 и 2010 г. За близо 10-годишната история на турнира по бийтбокс на Великобритания ReepsOne e вторият постигнал такъв успех. RoxorLoops е световен вицешампион, шампион на Белгия и първият бийтбоксър, участвал тази година в надпреварата за Евровизия. Нeвероятно добрата комбинация от световни бийтбокс звезди в журито е подкрепена от първия шампион на България и претендент за световната титла през 2012 г. Александър Деянов – Skiller и пионера на това “стрийт” изкуство у нас – Александър Долапчиев – RedOne. 62-ма български бийтбоксъри се записаха за участие в турнира. От тях на Големия финал ще се класират само 16. Наградата за шампиона е участие на Световното първенство в Берлин през 2012 г. и 1500 лв. Вторият и третият получават съответно по 700 лв. и 500лв. заедно с предпочитания от бийтбоксърите микрофони SHURE 58.

Финалистите тази година са:

Killa_bee - Галин Ненов
eykbeat ! - Ерджан Керим
KiCkbEaT - Ангел Ковачев
Looperman - Ивайло Иванов
Scape - Панайот Колев
DynaMic - Деян Иванов
ebola - Борислав Герговски
VocalFX - Георги Генев
Man0 - Маноил Иванов
Shorty - Дениз Исмет
Ivanqza - Иван Иванов
Pe4enkata - Адриана Николова
Seek - Даниел Марков
sprite - Кристиан Попов
Psionic - Георги Цветков
C-Beatz - Цветомир Цонев
Коментари (1)
1. 23.8.2011 09:20От: DRESS - formal dresses
Dressale is the company registered in HongKong since 2008. With many years experience, we are the best company for purchasing on discount Formal Dresses, Empire Wedding Dresses, Evening Dresses , Party Dresses, and other Color Bridesmaid Dresses directly from Hongkong.Вашият коментар
Остави коментар 
Добави събитие в календара
суши
Анкета
Доволни ли сте от музикалните събития и музиката в клубовете по морето това лято? 

0 коментара Резултати


ВсичкиИнтервю
Малко джаз на бос крак
Малко джаз на бос крак

 

Признавам си, че започнах да свиря, за да ме харесват момичетата !

 

Виж

Присъедини се

Влез или се регистрирай в Performer!

Регистрирай се в Performer или Влез