За Performer


 

Започваме с това, че Performer не е медия - ние не сме професионални журналисти. Просто обичаме хубавата музика и танците, затова се осмелихме да дадем нашия принос към сцената в България.


Performer стартира преди близо година и половина като комбинация от “новинарски сайт” и платформа с профили на артисти, в които те могат да представят себе си и да информират за предстоящи техни участия.


С времето обаче идеята се разви  - решихме, че за да е полезен Performer трябва да събере на едно място всички участници от веригата - музиканти, танцьори, организатори на концерти и фестивали, промоутъри, клубове с програма на живо, музикални и танцови школи и не на последно място на феновете. Това наложи няколко ъпгрейда, след които Performer придоби сегашния си вид  и функционалности, огромната част, от които  са невидими за нерегистрираните потребители.


В момента Performer продължава да съобщава за интересни музикални и танцови събития от съответните стилове, но поддържа и три вида профили с много нови и полезни функции:


- Профили на артисти (музиканти и танцьори)


- Профили на  организатори ( хората, които професионално се занимават с шоубизнес - организатори на концерти, фестивали и танцови състезания, промоутъри и ПР професионалисти,  клубове с програма на живо, музикални и танцови школи и други подобни.

- Профили на любители

 

Ето на кратко функционалностите, които могат да ползват регистриралите се :

Профилна снимка

Публикуване на текстово представяне  - представете себе си / Вашата организация.

 
- Публикуване на снимки и трейлъри свързани с Вашата дейност.

 
- Уеб визитка от типа www.performer.bg/вашетоиме

 
- Личен календар на участията Ви ( или организираните , промотираните от Вас събития). Той  ще бъде видим за посетителите на профила Ви  - www.performer.bg/вашетоиме
 

 -  Добавяне на събития в общия календар на сайта - добавете събитието си в календара към личния профил и в главния календар на сайта ( с едно действие ). Това осигурява отлична видимост пред посетителите. Последните няколко добавени събития влизат в месечния ни емейл бюлетин (който ще стартира скоро), което осигурява допълнителна видимост. Освен това можете да избeрете ключовите думи, мета описанието и заглавието, по които промотираните от Вас събития да бъдат откривани онлайн. Ако нямате време за това тази работа се поема от администраторите.


 - Добавяне на неограничен брой новини, ъпдейти, прес релийси и интересна съпровождаща събитията информация, която се появява в секция „какво ново”.  Ако публикацията е досттъчно интересна отива на началната страница на сайта.


 - Контактна форма за запитвания за участия или съвместни проекти. Получавате ги като лично съобщение в профила си и на мейла, с който сте се регистрирали.


Какви са условията:


 - Добавените материали не могат да бъдат по-кратки от 300 символа – все пак целим да предложим на посетителите ни пълна и полезна информция

 - Текста да бъде на кирилица и да не съдържа цинични изрази и линкове към сайтове със забранено, незаконно или порнографско съдържание.

 - Тематиката на текста да съответсва на тематиката на сайта.

 - Да сте запознати с общите условия

 

Надяваме се с времето да превърнем Performer в свързващо звено между артистите и организаторите на музикални и танцови прояви в България, а за посетителите на сайта - полезен и пълен с изчерпателна, качествена и актуална информация  гайд за света на музиката и танците в България.

 

В бъдеще ще развием и обогатим трите вида профили с още, при това доста интересни функционалности.

 

 

Добави събитие в календара
ХипХоп
Анкета
Колко албума си купихте ( без значение от носителя ) през изминалата година 

0 коментара Резултати


ВсичкиИнтервю
Малко джаз на бос крак
Малко джаз на бос крак

 

Признавам си, че започнах да свиря, за да ме харесват момичетата !

 

Виж

Присъедини се

Влез или се регистрирай в Performer!

Регистрирай се в Performer или Влез