16 декември 2011, петък

Stic (Dead Prez) - "Raising The Bar"
Едно много силно послание в импресий от Stic, подкрепено с думите на Учителя.
Тези хора визуализират идеите си в последователност, за която определено е дошло времето да се обединява в едно. Посланието, което насочват към сегашното и бъдещето поколение е силно и много важно не само за всеки, който се бори за индивидуалност и независимост в ерата на потреблението, а и за всеки който следва пътя на културата.

Трака е част от новият албум на Stic - "The Workout"

12 декември 2011, понеделник

Afta Deth - "3ти Август Светлината в Мрака" (Album Demo Mix)

AftaDeth предатвя арената на Силистра и със сигурност е грабнал доста от вас със стойностните пости, които е пускал. Представяме микс към предстоящият албум на МС-то "3ти Август Светлината в Мрака" . Подкрепяйте БГ Рапа такъв какъвто искате да се развива!

"Албума излиза 2012 година. Точна дата все още няма.
Приятно слушане на този демо микс. :)" AftaDeth


Afta Deth - Treti Avgust Svetlinata V Mraka (Album Demo Mix) by Afta Deth

Можете да посетите и сайта на AftaDeth : http://aftadeth.weebly.com/

B.Dolan Feat. Toki Wright, Jasiri X, Buddy Peace & Sage Francis - "Film The Police""Film The Police" не само, че разкрива най-силното оръжие на нашето поколение, а именно - информацията, но и показва уважение към класиката на N.W.A - "F*ck the Police".

Film the Police. Run a tape for the underclass!!!

11 декември 2011, неделя

General Monks (Planet Asia & TriState) – "Front Runners"Пореден удар от General Monks! Stand Up!

The Cut: DJ Premier Interview

Dj Premier Part 2.


Едно много интересно интервю с Premier относно живота, музиката и взаимовръзката си с Guru.

Cyclonious - "Don't Sleep" (Video)Some Real Shit!

DOWNLOAD

Rimak & Kush - "Длъжник да пречукам"Трак от предстоящият албум на Римака, който продължава да бъде уникален в стила си.
Зад бийтовете в албума застава Kush. Останете на вълната \\//

08 декември 2011, четвъртък

KRS-One - "Aztechnical" (Prod.by Mad Lion) (Video)Поредна доза истина от KRS-One! Усещате ли поредното безспорно наследство за Хип Хоп'а с предстоящият "Just Like That" - колкото скромно звучи този албум няма да бъде скромен изобщо!

Още за албума

06 декември 2011, вторник

KRS-One – "We Must Become One"

Наскоро Учителя напомни присъствието си в историята на културата и значението си за арената на МС-ийнга с едноименният сингъл от предстоящият албум заедно с Mad Lion "Just Like That". Дойде време да представим и вторият сингъл от албума - "We Must Become One", като заставаме уверено зад посланието на трака като идея. Много хора са свикнали да поглеждат отгоре на идеите на хора като KRS, но истината е че като всяко ценно движение за дадена епоха, така и Хип Хопа има нужда от хора, който възобновяват есенцията на културата. Зад бийта застава естесвено умението на Mad Lion, който по стара традиция ще изблъска всичко недостойно на сцената със стила си.Download

Slick Rick - "Need some Bad" (Prod.by DJ Premier)


Slick Rick back in the business baby! MC Ricky D !Старата школа навлиза с наглост, помните този флоу нали? И разбира се Preemo on the Beat!

Download

Poetic Death - "Breathe" / "Purificitation"

Sadat X - "The Fake Out" (prod. by City Parks)


Една от най-яките пости, които Sadat X е вадил напоследък! Отново много истина в думите му, и отново много силна позиция зад тях! Dot X !!
Дано посланието бъде предадено накъдето е съсредоточено! Big Up!

DJ Greyboy – "Hidden Crate" ft. A.G.RETROSPECT!!!

Graffiti 2011 "Back To The Roots" със Chief69Graffiti 2011 "Back To The Roots" е графити изложба, която събира всички легенди на графити изкуството в Ню Йорк.

http://www.chief69frc.blogspot.com/

45 King Making The Beat : Diamond D45 King отново попълва поредицата си с поредното интересно интервю.
Този път опита си споделя Diamond D!

Guttamounth Ft. Black Silver - "All The Way to the Bank"

05 декември 2011, понеделник

Meyhem Lauren – "Barbarian Blast Off" ft. Fi-LoОще от появата си на арената до днешна дата Meyhem Lauren не спира нито за миг като последовател на класическият Ню Йорк стил.

02 декември 2011, петък

Zulu NationAwards Universal :38th Universal Zulu Anniversary

Zulu Kingz Awards Universal - 38th Universal Zulu Nation Anniversary from MK-1 on Vimeo.


Сегашното поколение Zulu Kingz отдават почит на пионерите.

Всичко дава началото си с движението на Zulu nation в началото на 70-те и от тогава всяка година се чества 12 Ноември като официална дата. От тогава насам Zulu Kingz стават официално би-бой крю за Zulu nation. Цялата концепция идва когато Ahmed Henderson, Aziz Jackson, Shaka Reed, Kusa Stokes и Zambu Laner и петимата братя, всичките от които би-бой помагат на Afrika Bambaataa да организира движението, което с годините все повече започва да се разраства. С времето към Zulu nation се присъединяват и легендарните също така имена Afrika Islam, Jazzy Jay, Pow Wow, Red Alert, D.ST, Trouble and Sundance.

Toki Wright - Ode To Maximillian Cohen (π)


Почитателите на независимото кино със сигурност поне веднъж през живота си са срещали филма на Darren Aronofsky "Pi (π) ".
Този трак на Toki Wright е посветен на персонажа на Maximillian Cohen - параноичен математик, който прекарва дните си в търсене на числото ключ към връзките във вселената опитващ се да разбере съществуването. Като човек, на който този филм влиза в топ 10 за жанра, този трак беше много приятна изненада за мен, надявам се и за останалите запознати.