Име: Nobleman

Стилове:

Фънк Музика , Хип Хоп

 

Георги a.k.a. Nobleman

 

 

 

Роден съм в София, изплувал съм от ж.к. Суха Река. Изследвам 5-ия елемент в хип - хоп музиката - бийтбокс от 4-5 години. Моят музикален стил е доста така разнообразен, не съм кон с капаци един вид. Много се кефя когато някои български емсита рапират на джаз и фънк звучене (олд скул хип - хоп), а това са FARS, 187 и SHK (Second Hand Krue), е, има със сигурност още, но това са ми любимите групи и те имат точно такава представа за музика, каквато и аз. 187 вече ги няма, но другите още бутат, за което се радвам. От електронната музика много се кефя на дъбстеп и дръм ен бейс. На западния хоп много не се кефя, защото една песен е яка на собственият си език, на който е замислена и изпята, според мен. Е, разбира се, ако е с олд скул звучене или пък ме изкефи, защо да не я слушам ? Но стига за това какво слушам, сякаш стана досадно на читателя, за това, мили читателю, ще ти разкажа нещо друго за мен. Нека се върнем към бийтбокса.

Зарибих се по това изкуство като видях един бийтбоксър на живо, имаше един концерт в кварталния парк и той направи нещо и аз се изкефих максимално. После го разпитах как кое се прави, показа ми, започнах да се упражнявам непрестанно и така нещо взе да се получава... Имам 3-4 изяви на сцена, един бийт, записан в студиото на Илмейт (Студио 1), мастеринга е от самият Даркстеп. На въпросния бийт са записали българските емсита - Jay, M.W.P., Sistah187 (един от създателите на 187 crew, което споменах по - горе). За по - напред се готвят други проекти, но това когато му дойде времето.
ONE LOVE за цялото ми семейство и всичките ми приятели, BIG RESPECT за колегите ми и всички занимаващи се с бийтбокса, BIG UP за всички истинските емсита в България, SHOUT OUT за всички графити артисти в страната ни, всички B-Boys и B-Girls и за всички, които допринасят за развитието на българската хип - хоп култура. PEACE!


Наеми изпълнителя

Можете да се свържете с изпълнителя и да го поканите да участва в събитие, организирано от Вас.За целта, трябва просто да му изпратите запитване

Информация за вас
Вашето съобщение


 
Добави събитие в календара
ХипХоп
Анкета
Колко албума си купихте ( без значение от носителя ) през изминалата година 

0 коментара Резултати


ВсичкиИнтервю
Малко джаз на бос крак
Малко джаз на бос крак

 

Признавам си, че започнах да свиря, за да ме харесват момичетата !

 

Виж

Присъедини се

Влез или се регистрирай в Performer!

Регистрирай се в Performer или Влез